Detalls

Melmelada casolana (Per a Tothom)

Un regal únic, original i saborós amb el qual no podeu fallar. Elaborada amb fruites de temporada i amb un acurat disseny personalitzat en la presentació. Podeu triar sabors, disseny d’etiqueta i fins i tot comprar sols els pots decorats i elaborar-la vosaltres mateixos.

d-mermelada-casera

d-mermelada-casera-2

Fermalls de feltre (Per Elles)

Un fermall de feltre fet a mà, sempre és un detallet molt bonic per sorprendre a les vostres convidades. Elaborem fermalls personalitzats amb el motiu que vulgueu (florals, nuvis, cors …). Vénen presentats en bossa individual i amb una etiqueta del vostre enllaç.

d-broche

Corbatins Casanova (Per Ells)

Corbatins de tela molt acolorits fetes a mà, amb encaix per botó. Un detall elegant i divertit, ideal perquè els convidats donin la nota divertida a la festa. Vénen presentats en bossa individual i amb una etiqueta del vostre enllaç.

d-pajarita

Galetes Artesanals (Per a Tothom)

Boníssimes galetes artesanals, que faran les delícies dels vostres convidats. Un detall molt original i amb diferents dissenys i colors per triar. Vénen presentades en bossa individual i amb una etiqueta del vostre enllaç.

d-galletasgalletas bautizo

Llauna amb flors (Per a Tothom)

Diuen que perquè un amor doni fruit cal cultivar-lo amb molt afecte. Quina millor forma de celebrar la vostra felicitat que lliurant aquest detall tan original als vostres convidats.

La llauna d’alumini conté sorra i llavors de petúnia en colors assortits, també la folrarem amb el vostre disseny personalitzat.

d-latas

Mini Imants Polaroid (Per a Tothom)

Un regal molt original per sorprendre als vostres convidats, funcional i totalment personalizable. Els vostres convidats tindran un bonic record vostre, amb aquests imants amb forma de foto polaroid adhesivada sobre cartró ploma i en dues mides: 5 x 7 cm o 3 x 4 cm. Venen presentats individualment en bossa de celofan on en podeu incloure diversos amb diferents fotos.

d-polaroid-1

d-polaroid-2

Mini Bambas

Mini bambas estil “converse” en diferents colors, realitzades 100% artesanalment amb “goma eva”. Es poden personalitzar amb adhesius en els laterals i contenen caramels o confits.

bambitas

Mini Plantes

Sorprèn als teus convidats amb unes divertides i variades mini plantes, decorades i personalitzades al gust.

cactus