Què fem?

CreOH! Weddings és un petit estudi de disseny gràfic i artesania manual freelance, que ofereix serveis per a esdeveniments (casaments, comunions, batejos …), amb la finalitat de fer la vostra celebració allò més divertida i especial possible. Neix d’una dissecció de l’empresa CreOH! Estudi, empresa que ofereix serveis gràfics en general (disseny, packaging, impremta …)

 

Invitacions

Farts de veure catàlegs amb les mateixes invitacions de sempre?

A CreOH! Weddings dissenyem la vostra invitació de manera totalment personalitzada, donant la possibilitat mitjançant una entrevista personal d’escollir colors, materials, estil, temàtica i així confeccionar un producte fet totalment a la vostra mida. A continuació us ensenyem algunes de les nostres invitacions a manera d’exemple.

 

Photocall

Vols sentir-te com un famos @?
Voleu fer alguna cosa realment divertida en el vostre esdeveniment?

A CreOH! Weddings disposem d’un ampli ventall de possibilitats pel que fa a Photocalls, amb diferents tipus d’acabats i aptes per a tots les butxaques i el personalitzem amb un disseny fet per a vosaltres. També disposem d’atrezzo com a complement, perquè la festa sigui total!.

 

Candybar

Candybar i això ¿qúe és?

Candybar és una idea importada d’Amèrica del Nord. És un buffet lliure de llaminadures, dolços i xocolates que normalment es presenta en casaments i altres esdeveniments per endolcir el ball als convidats.
A CreOH! Weddings disposem de decoració, llaminadures i tot tipus de detalls. A més elaborem cupcakes i unes delicioses galetes de forma totalment artesanal. Estem oberts a la personalització del candybar quant a temàtica o estil ia més no heu de preocupar per res, perquè nosaltres anem al vostre esdeveniment ho muntem tot prèviament i el vam desmuntar al finalitzar.

 

Detalls

Què regalem?

Probablement una de les pitjors decisions que haureu de prendre en el vostre esdeveniment, encara que no sigui tan transcendental com altres decisions, la majoria de parelles s’encallen en els detallets de casament.

A CreOH! Weddings volem allunyar-nos dels típics regalets prefabricats que tothom fa (clauers, llibretetes, tovalloletes …). Hem intentat fer una selecció de detalls que segueixen uns ítems molt específics: són artesanals, són molt bonics, són útils i els pots personalitzar. Estem oberts a propostes vostres.

Estigueu atents perquè anirem actualitzant la nostra llista de detalls.

 

Varis

Aquesta secció és el nostre laboratori d’idees, aquí trobaràs un munt de novetats i curiositats per al vostre esdeveniment. Intentarem aportar novetats assíduament, així que no us perdeu detall!

que-hacemos