Varis

Seating Plan

El seating plan d’unes noces és l’esquema fet pels nuvis, que informa a cada convidat on serà el seu lloc. Perquè no presentar-ho d’una forma original, amb una temàtica i un disseny personalitzat. (Ex. Seating per a viatgers)

detalle6

Segells personalitzats

Realitzem segells de fusta amb el disseny del vostre esdeveniment, perquè pugueu personalitzar tots vostres: detalls, invitacions, targetes… Si ens encarregueu les invitacions el disseny del segell és gratuït!

sellos

Bastidor porta-anells

Hi ha mil formes de portar els anells el dia de les noces, nosaltres us suggerim una ben bonica i original. Confeccionem bastidors brodats a mà amb els motius que vulgueu.

portaanillos3 portaanillos2Vinils per a cotxes

Heu pensat en decorar el cotxe dels nuvis d’una forma original. Realitzem un disseny personalitzat amb els vostres noms, data i els motius gràfics que vulgueu. El vinil que farem servir serà extraïble i el podreu treure del vehicle un cop acabat l’enllaç, podeu combinar colors i fins i tot us ho podem retolar nosaltres.

vinilos-coches-1

vinilos-coches-2

 

Fotògraf de Noces

Encara que som aficionats a la fotografia, preferim fer una recomanació 100% professional sobre aquest tema. The Fotoshop porten molts anys treballant el reportatge fotogràfic en noces i realitzen uns muntatges genials. A més que són col·laboradors nostres i moltes de les nostres invitacions porten fotografies seves.

fotografo